Pozdravno pismo

8. HRVATSKI KONGRES NEFROLOGIJE, DIJALIZE i TRANSPLANTACIJE

s međunarodnim sudjelovanjem

19.–22. 5. 2017.
Hotel Olympia, Vodice, Hrvatska

Poštovane kolegice i kolege,

Zadovoljstvo i čast mi je pozvati Vas na 8. HRVATSKI KONGRES NEFROLOGIJE, DIJALIZE i TRANSPLANTACIJE s međunarodnim sudjelovanjem.

Kongres će se održati u Vodicama kraj Šibenika od 19.-22. svibnja 2017. godine. Rad kongresa će se odvijati kroz tematske cjeline: nefrologije, arterijske hipertenzije, akutne i kronične dijalize, drugih vantjelesnih metoda liječenja bolesnika te transplantacija bubrega. Sudionici Kongresa će imati priliku čuti novosti i preporuke za dobru medicinsku praksu te u raspravama iznijeti vlastite stavove i iskustva.

Uz priznate stručnjake iz Hrvatske na Kongres će sudjelovati i stručnjaci iz inozemstva, a posebna cjelina i pozornost bit će posvećena suradnji nefrologa iz čitave regije gdje će sudionici imati priliku izmijeniti iskustva i predstaviti napredak u struci u svojoj sredini.

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem i prikazom svog rada doprinesete uspjehu Kongresa. Svi Vaši sažeci su dobrodošli.

Istovremeno s održavanjem Kongresa održati će se i 9. Simpozij medicinskih sestara i tehničara, Hrvatske udruge medicinskih sestara, Društva nefrologije, dijalize i transplantacije bubrega.

Veselimo se susretu i zajedničkom druženju na Kongresu.

Prof.dr.sc. Mladen Knotek
Predsjednik Kongresa